Φακοί επαφής

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας στην επιλογή των κατάλληλων φακών επαφής σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Παρέχεται βοήθεια-καθοδήγηση-εκπαίδευση, σε νέους χρήστες φακών επαφής, για τη σωστή εφαρμογή τους (κατόπιν ραντεβού).

Βοηθήματα χαμηλής όρασης

Σε άτομα με χαμηλή όραση διαθέτουμε βοηθήματα, όπως απλούς μεγεθυντικούς φακούς, μεγεθυντές με clip ή άμεσης επαφής με το αντικείμενο (κατόπιν ραντεβού).

100% Εγγύηση ικανοποίησης ως προς την ποιότητα

Μέριμνα μας οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες και ως προς την άνετη όραση και ως προς την αισθητική. Γι’ αυτό και παρέχεται η δυνατότητα περιόδου προσαρμογής, κυρίως σε χρήστες πολυεστιακών γυαλιών. Σε αντίθετη περίπτωση, εγγυόμαστε για την ανέξοδη αντικατάστασή τους. Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE) και διατίθενται με κάρτα εγγύησης, στις καλύτερες τιμές.

Δωρεάν συντήρηση για πάντα

Προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία στους πελάτες μας όσον αφορά τις μικρο-επισκευές, την προσαρμογή και τον καθαρισμό του σκελετού, καθώς και την αντικατάσταση μικρο-εξαρτημάτων.

Καινοτομία- Τεχνολογία

Χρησιμοποιούμε βοηθητικά τις παρακάτω εφαρμογές εντός καταστήματος επιτυγχάνοντας την μέγιστη εξυπηρέτηση σας όσον αφορά την επιλογή σκελετού  & των φακών οράσεως-ηλίου

BLUESPEC BLE

Ελεγχος φακών οράσεως για το ποσοστό απορρόφησης της βλαβερής για τα μάτια ¨Μπλέ¨ ακτινοβολίας.

Visureal Portable

Το σύστημα κεντραρίσματος visuReal® παρέχει μια ακριβή μέτρηση που εγγυάται το τέλειο κεντράρισμα των οφθαλμικών φακών.

Το visuReal® βελτιώνει τις υπηρεσίες ενος οπτικου καταστήματος. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία, αυτόματα και γρήγορα καθορίζει όλες τις σημαντικές παραμέτρους που απαιτούνται για να κατασκευαστεί ένα ζευγάρι γυαλιών.

Το αποτέλεσμα;

Εγγυημένα αποτελέσματα,ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες.

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας