Με μια πλούσια κληρονομιά ριζωμένη στη μυθολογία και τον συμβολισμό, το Zeus + Dione ξεπερνά τις κλασικές έννοιες του στύλ και του σχεδιασμού.

Ονομάστηκε από τους γονείς της αρχαίας ελληνικής θεάς της αγάπης, της ομορφιάς και της αιώνιας νεολαίας, η μάρκα χαρακτηρίζεται από μια μοναδική ερμηνεία του μύθου και της παράδοσης. Ενώ διάφορες πτυχές του αρχαίου πολιτισμού επηρεάζουν το σχεδιασμό κάθε νέας συλλογής, Το ελληνικό γράμμα, το Delta Δ, είναι το κυρίαρχο τόνο της μάρκας, που αναφέρεται σε πνευματικότητα, αρμονία και δημιουργικότητα.

Πέρα από τον συμβολισμό, οι συλλογές τρόπου ζωής του Zeus + Dione επηρεάζονται από ελάχιστες δομές, γεωμετρία και ακρίβεια, Όλα αυτά είναι στοιχεία που επικρατούν στην κλασική ελληνική αρχιτεκτονική και σχεδιασμό. Η έμπνευση που προέρχεται από δωρικά στοιχεία είναι οι καθαρές γραμμές διακοσμημένες με περίπλοκες λεπτομέρειες και κομψά μοτίβα που προέρχονται από γεωμετρικά σχήματα.

Με τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό ως πυρήνα του, το Zeus + Dione γεννήθηκε από ένα πάθος για αναβίωση και επαναπροσδιορίσμό της τοπικής τέχνης σε όλη την Ελλάδα, παράγοντας κομμάτια που ξεπερνούν την παράδοση, την εξαιρετική ποιότητα και τη μόδα.

Zeus&Δione

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας