Η Rodenstock είναι μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο του όρασης για περισσότερα από 140 χρόνια Είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής οφθαλμικών φακών και σκελετών στη Γερμανία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1877 από τον Josef Rodenstock. Με ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό περίπου 4.900 άτομα και αντιπροσωπείες σε περισσότερες από 85 χώρες με θυγατρικές πωλήσεις και συνεργάτες διανομής. Η έδρα βρίσκεται στο Μόναχο και έχει εγκαταστάσεις παραγωγής φακών σε συνολικά 14 άλλες τοποθεσίες σε 13 χώρες.

Υπο αυτές τις προϋποθέσεις η  Rodenstock αποτελεί μια μοναδική μάρκα στην οφθαλμική οπτική, επειδή μπορεί να προσφέρει στους χρήστες γυαλιών το πλήρες πακέτο που αφορά τα οπτικα και οφθαλμολογικά προϊόντααπό μία μόνο πηγή. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων οπτικής απεικόνισης, η αύξηση της άνεσης χρήσης και η παροχή σχεδίου που αναδεικνύει την προσωπικότητα του χρήστη των γυαλιών.

Με άλλα λόγια: βελτίωση της όρασης και της εμφάνισης.

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας