Η Elevenparis είναι μια παριζιάνικη μάρκα έτοιμων ενδυμάτων που έγινε κορυφαία μάρκα χάρη στο ανατρεπτικό, χαλαρό αστικό στυλ της.

Παρούσα στη διεθνή σκηνή της μόδας από το 2003, είναι γνωστή για τα διασκεδαστικά μπλουζάκια, τις δημιουργικές και υπερσύγχρονες συλλογές της. Μετά από 14 χρόνια ιστορίας, ένα κεφάλαιο κλείνει. Η επωνυμία εξαγοράστηκε από τον Όμιλο Vog – ιστορικό μέτοχο της Elevenparis – και ενισχύεται χάρη σε μια δυναμική, έμπειρη ομάδα. Το νέο Elevenparis κυκλοφόρησε, το λογότυπο άλλαξε και γράφεται πλέον με τελεία, σαν να σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Είναι η αρχή μιας νέας αυγής, στην οποία τα μπλουζάκια και τα φούτερ, πλαισιωμένα από μια εκλεπτυσμένη συλλογή, έχουν γίνει μέσο έκφρασης για όσους τα φορούν. Ένα μείγμα χιούμορ, μουσικής κουλτούρας και σύγχρονου κουλ, η σειρά μπλουζών «Life is a Joke» ολοκληρώνει την εμφάνιση Elevenparis.

Η συλλογή γυαλιών ακριβώς όπως στα ρούχα, η δημιουργικότητα, η ενέργεια και η άνεση είναι οι λέξεις-κλειδιά της συλλογής γυαλιών. Τα γυαλιά Elevenparis είναι τόσο μινιμαλιστικά όσο και ιδιόμορφα.

Η συλλογή έχει μια διασκεδαστική, ελαφρώς ρετρό αίσθηση. Μια μοναδική συλλογή για όσους η εμφάνιση μετράει πραγματικά!

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας