Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτική χειροποίητη οξική κυτταρίνη.

Σχέδιάζονται στη Στοκχόλμη Ιδρύθηκε το 2007 από τέσσερις φίλους με στόχο να αλλάξει τη στάση στη βιομηχανία ρολογιών που πίστευαν ότι ήταν υπερβολικά επικεντρωμένη στην κατάσταση και την παράδοση. Ξεκίνησαν την εταιρεία TRIWA (Transforming the Industry of Watches) με σκοπό να μετατρέψουν το ρολόι σε σύμβολο μοντέρνου στυλ μέσα από έναν συνδυασμό κλασικών σιλουετών και σύγχρονης σκανδιναβικής απλότητας.

Αναζητώντας έμπνευση εκτός του κλάδου κατάφεραν να βρουν νέους τρόπους διανομής, μάρκετινγκ και σχεδίασης. Σήμερα οι τέσσερις έχουν γίνει τριάντα φίλοι, έχουν επεκτείνει τη σειρά προϊόντων ώστε να περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και βραχιόλια και διανέμουν παγκοσμίως. Όλος ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη προϊόντων δημιουργούνται στο δημιουργικό τους στούντιο στη Στοκχόλμη όπου εξακολουθούν να ακολουθούν το ίδιο μότο που είχαν από την πρώτη μέρα. να παράγουν μόνο τα προϊόντα που θέλουν να φορούν οι ίδιοι.

Καλώς ήρθατε στο TRIWA - Stockholm Creative Studio

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας