Το 1881 στη Φλωρεντία της Ιταλίας γεννήθηκε ο παγκοσμίως γνωστός πλέον άνθρωπος Guccio Gucci.

Περίπου 25 χρόνια αργότερα, το 1906, ο ίδιος ο κ. Gucci ίδρυσε το δικό του κατάστημα σελοποιίας στη Φλωρεντία και το ονόμασε «The House of Gucci». Ξεκίνησε όταν ήταν μόλις ένας έφηβος που εργαζόταν ως ξενοδόχος στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Μετανάστης εργάτης εκείνη την εποχή, ο Gucci εντυπωσιάστηκε από τις πολυτελείς αποσκευές του πελάτη του ξενοδοχείου. Μετά από μια καταιγιστική εργασία στο εξωτερικό σε αυτές τις θέσεις, ο Gucci επέστρεψε στην πατρίδα του και εκμεταλλεύτηκε τα εξαιρετικά υλικά και τους ταλαντούχους τεχνίτες της πατρίδας του ανοίγοντας το δικό του κατάστημα.

Ωστόσο, μόλις ο Tom Ford έγινε διευθύνων σύμβουλος της Gucci το 1990, αναπτύχθηκε μια ολόκληρη σειρά νέων προϊόντων από την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων κολόνιων και αρωμάτων, καλλυντικών και ρολογιών και των εξαιρετικά δημοφιλών γυαλιών ηλίου Gucci.

Η Gucci έχει γίνει από τότε βασικός πυλώνας στην κουλτούρα των διασημοτήτων με αστέρια να φορούν και να προωθούν ενεργά τη μάρκα είτε φορώντας, είτε από στόμα στόμα είτε με τη μουσική τους.

Εκατοντάδες διασημότητες έχουν εντοπιστεί να φορούν Gucci και με το καλοκαίρι προ των πυλών, δεν αποτελεί έκπληξη που τα γυαλιά ηλίου Gucci έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Μεγάλα ονόματα από πολλούς τομείς όπως ο James Franco, η Mariah Carey, ο Kanye West, η Miley Cyrus, ο Christiano Ronaldo, η Nichole Scherzinger, η Jennifer Aniston και η Ludacris προτιμούν τη δημοφιλή μάρκα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας