Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Dior είναι γνωστός για τις συλλογές υψηλής ραπτικής, τις όμορφες πολυτελείς δημιουργίες του και η συλλογή γυαλιών Dior διαθέτει την ίδια αίγλη.

Η πολυτέλεια παγκόσμιας κλάσης, το γαλλικό στυλ και τα θηλυκά σχέδια είναι τα βασικά στοιχεία του Dior.

Τα περισσότερα από τα μοντέλα γυαλιών Dior έχουν μια vintage αλλά λαμπερή εμφάνιση. Η συλλογή οπτικών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων.

Είτε σας αρέσουν οι χοντροί κοκκάλινοι σκελετοί-είτε οι κομψοί σκελετοί χωρίς περίγραμμα, υπάρχει ένα τέλειο ζευγάρι για εσάς. Η πλειοψηφία των σκελετών για άνδρες και γυναίκες έχουν σχήμα ορθογώνιου πλαισίου: ένα κλασικό σχήμα που ταιριάζει σε όλους. Τα τελευταία σχέδια σκελετών Dior λαμβάνουν υπόψη το στυλ σας, προσφέροντας μια σειρά από στυλ σκελετών, από aviator και τετράγωνο έως cat-eye.

Η ποικιλία των χρωμάτων και των σχημάτων που διατέθηκαν επέτρεψαν τη μέγιστη δυνατότητα προσαρμογής για τον χρήστη. Τα γυαλιά έγιναν αμέσως μόδα για τη μαζική αγορά και φορέθηκαν από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες, όπως η Emma Roberts, η Gwen Stefani, η Sharon Stone και η Paris Hilton.

Τα γυαλιά Dior έχουν μια πιο απλοϊκή και βασική εμφάνιση, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε περίσταση. Το συνήθως χρυσό/ασημένιο λογότυπο «Dior» είναι διακοσμημένο στα περισσότερα σχέδια.Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας